Z detského domova Kremnica na ostrov UGLJAN

V dňoch 23.08.2019 – 1.9.2019 nadácia HELPI organizovala prvý zahraničný detský tábor na Chorvátskom ostrove UGLJAN. Koniec prázdnin tak pre deti z detského domova z Kremnice, pre deti zo sociálne slabších rodín a pre deti, ktorých súrodenec bojuje zo zdravotným postihnutím znamenal množstvo zábavy, súťaží, veľa smiechu a dobrého jedla v krásnom slnečnom prostredí pri mori.
Veľké ĎAKUJEME patrí hotelu UGLJAN, všetkým jeho zamestnancom, hlavne deťmi obľúbenému čašníkovi Alexovi a kuchárovi Marekovi, ktorý svoje srdce dával deťom nielen na tanier, ale aj vo forme spoločne strávených chvíľ v čase jeho voľna. Ďakujeme tiež Peťovi, Romanovi a Majke, ktorí sa z dovolenkových hostí stali predĺženou rukou našej nadácie a neobmedzene a láskavo sa podieľali na príprave programov a svoje športové vybavenie nezištne sprístupnili našim deťom.
ĎAKUEJEME celému nášmu skvelému tímu, najmä animátorke Mirke za perfektnú prípravu a realizáciu každodenných športových a zábavných programov a rovnako aj našim „tínedžerom“ – animátorom Willimu, Baške a Sofi, ktorí titul KAMARÁT naplnili do bodky. A náš ujo Danko bol nepostrádateľný člen volejbalového tímu v mori.

A v neposlednom rade ĎAKUJEME všetkým deťom: Dominike, Jurkovi, Majke, Miške, Tinke, Simonke, Saške, veľkej aj malej Ninke, Davidovi, Veronike, Andrejke, Nelke, Filipkovi a Sofii za nezabudnuteľné chvíle, ktoré si dúfame všetci ponesieme v našich srdciach a spomienkach.

a my, Martina a Daniela ďakujeme VŠETKÝM,
vďaka ktorým sa naše počiatočné nadšenie a sny stávajú skutočnosťou. 💖😍😍💖