Pomoc pre Lukáška

Volám sa Lukáš, mám 11 rokov a ťažko vysloviteľné choroby, ktorým doktori hovoria diagnózy: DMO, mentálna zaostalosť, hyperkinetická porucha a autizmus.

Mám iba maminu, ale to nevadí, lebo ona sa snaží zo všetkých síl zaobstarať mi všetko potrebné: chodíme do detského centra na montessori terapie, na logopédiu, na špeciálne rehabilitácie Thera – Suit s kyslíko-terapiou a na ozdravovací pobyt do Talianska, lebo je tam liečivý piesok. Tiež mi kupuje knihy, aby sa mi rozvíjalo zrakové vnímanie, motorika a reč. Toto všetko a oveľa viac moja mamina pre mňa robí napriek tomu, že sama bojuje so zákernou chorobou.

Mojím snom je zobrať v lete maminu do Talianska na ten liečivý piesok, ktorý nám obom veľmi pomáha.

Rady by sme aj s Vašou pomocou splnili Lukáškov sen a vyzbierali chýbajúcu sumu na ozdravovací pobyt v Taliansku vo výške 700 EUR.

Lukáško sa chce všetkým poďakovať a oznámiť, že koncom augusta ide spolu s maminou do Talianska na liečivý piesok, ktorým im veľmi pomáha. Spolu s Vami sa mi podarilo splniť sen. Potom Vám pošlem aj fotografiu💖😘
Z celého srdca ĎAKUJEME.

Lukáško s maminkou
Tím nadácie HELPI
Martina Baranová a Daniela Pálová

„PODEĽTE SA S MÁLOM, ZMEŇTE VEĽA.“