Pomoc pre Luka

Nechajme na tomto mieste citovať Lukovu maminu:

„Za nás oboch môžem sľúbiť, že budeme bojovať zo všetkých síl aj naďalej. Za prípadnú pomoc budeme veľmi vďační a verte mi, keď niekedy budete mať možnosť uvidieť môjho synčeka aký je zlatý, aký je snaživý, aký vie byť veselý, ako cíti každú pomoc, ako to všetko čím prechádza, ale aj na čo sa teší vidno v jeho krásnych očkách, určite neoľutujete, že ste nám v najťažších chvíľach v našom živote pomohli.“

Luka sa narodil dňa 23.01.2014 a doma ho už čakala nová pekná postieľka. Bohužiaľ, Lukov zdravotný stav bol natoľko vážny, že prvý rok svojho života strávil v cudzích – nemocničných postieľkach od Starej Ľubovne cez Kežmarok, Poprad, Košice, Bratislavu až po Prahu.

Luka dodnes z dôsledku diagnóz potravu prijíma cez sondu, absolvoval niekoľko operácii a navyše trpí metabolickým a mitochondriálnym ochorením, DMO a ďalšími vážnymi ochoreniami, v dôsledku ktorých si vyžaduje neustálu opateru, rehabilitácie a liečebné pobyty.

Nakoľko operačné zákroky, lieky a zdravotné pomôcky sú pre rodinu finančne veľmi náročné,
naša nadácia sa rozhodla zorganizovať verejnú zbierku na pobyt v rehabilitačnom centre R1 v Banskej Bystrici vo výške 500 EUR.

Tím Nadácie HELPI
Martina Baranová
a Daniela Pálová

„PODEĽTE SA S MÁLOM. ZMEŇTE VEĽA.“
číslo účtu Nadácie HELPI: SK77 1100 0000 0029 4405 1744.

ĎAKUJEME.💖😍

Sme veľmi rady, že naša zbierka pre Luku zarezonovala v srdciach ľudí a osobne sme boli odovzdať poukaz. Cieľová suma bola 500 EUR, ale nakoľko sa vyzbieralo o 250 EUR viac, zaplatili sme ubytovanie aj Lukovej mamičke.
ĎAKUJEME z celého srdca. 💖😘

Maťa & Danielka